HorseLux Fiber Pellets er et meget fiberholdigt tilskudsfoder til heste. Anvendes som hel eller delvis erstatning for korn.
search
  • HorseLux Fiber Pellets er et meget fiberholdigt tilskudsfoder til heste. Anvendes som hel eller delvis erstatning for korn.

HorseLux FiberPellets - 20 Kg.

HorseLux FiberPellets er et fiberholdigt pillefoder.

Foderet består af forskellige fiberkilder fra bl.a. sojaskaller, roer og lucerne. Det har desuden også en god fedtsyresammensætning fra indholdet af hørfrø, rapskager og en god vegetabilsk olie.

 

Vi gemmer kun de nødvendige oplysninger til brug for din ordre

 

Vi pakker forsvarligt

 

Du kan altid levere den ubrugte/u-brudte vare retur

HorseLux FiberPellets indeholder ingen tilsatte mineraler, men har et naturligt højt indhold af calcium og fosfor i det anbefalede forhold 2:1

Der er endvidere et moderat indhold af protein, hvoraf der findes en anseelig mængde af aminosyren lysin.

HorseLux FiberPellets kan anvendes som supplement til (hel eller delvis) erstatning af korn.

Kan med fordel anvendes i stedet for meget stivelsesholdige fodermidler, til heste der har brug for energi uden at blive hidsige eller overtændte.

Er ligeledes anvendeligt til heste, der har problemer med at holde huld.

Foderet kan udfodres tørt, men bør ved større portioner opblødes, grundet dets indhold af roefibre, der kan absorbere betydelige mængder vand fra tarmen. Hvis en hest på 500 kg. tildeles mere end 500 gr. pr. måltid, skal HorseLux FiberPellets blødes op. Foderet skal trække i ca. 15 min. før det må tildeles hesten. 

HorseLux FiberPellets erstatter ikke godt grovfoder, som hø, wrap, lucerne eller græs, men kan anvendes som et supplement hertil.

Dosering:

Tør. Max ½ kg pr måltid til en stor hest
Opblødt. Max 1 kg pr måltid (i tørvægt før opblødning) til en stor hest
Pony ca. halv dosering