HorseLux Grow - 15 Kg.
search
  • HorseLux Grow - 15 Kg.

HorseLux Grow - 15 Kg.

Horselux Grow er et velsmagende foder til føl og plage, samt drægtige og diegivende hopper.

 

Vi gemmer kun de nødvendige oplysninger til brug for din ordre

 

Vi pakker forsvarligt

 

Du kan altid levere den ubrugte/u-brudte vare retur

Horselux Grow  er fremstillet af de bedste råvarer og bidrager, som alt andet foder i Horselux-serien, med struktur og gode fedtsyrer. Indholdet af organiske mineraler er nøje afstemt efter nyeste fodernormer, samt indholdet af næringsstoffer i det danske grovfoder. Dette sikrer føllene en sund og jævn vækst.

Vi har lagt vægt på at holde sukker- og stivelsesniveauet meget lavt, i kombination med optimal tildeling af aminosyrer, vitaminer og mineraler for at sikre at føllene får nok energi /foderenheder til at vokse, men uden at føllene vokser for hurtigt. 

 

Foderet er nemt at anvende: 

En typisk foderplan til et varmblodsføl 6-18 måneder vil bestå af 1 - 1,2 kg Horselux Grow og godt hø ad libitum (vil oftest svare til ca. 6-8 kg).

Horselux Grow kan endvidere anvendes  i den sidste del af drægtigheden, samt under laktation, i tillæg til det daglige foder, fx. Horselux Plus eller Horselux Easy sammen med godt hø ad libitum.  

Hvis det ønskes anvendt, som eneste tilskudsfoder til drægtige og diegivende hopper, er den daglige dosering 300-400 gram pr. 100 kg hest pr dag, sammen med godt hø ad libitum. Ingredienser:

• Horselux Grow indeholder lucerne, Epona-olie, æblekvas og gulerodssnitter.

• Pilledel med mineraler, vitaminer, HP200, Capolac og en smule melasse.

• Lucerne bidrager til struktur i foderet, samt protein af høj kvalitet.

• Epona-olie er en koldpresset rapsolie af bedste kvalitet, med højt indhold af rapslechitin. 

• Æblekvas og gulerodssnitter er anvendt for at give foderet en god smag, samt foderenheder fra ikke-stivelsesholdige fodermidler. Begge ingredienser indeholder den meget letfordøjelige fiber pektin, som kan stimulere miljøet i stortarmen positivt.

• Der er anvendt organisk bundne mineraler og coatede vitaminer i Horselux Grow. Vitamin- og mineralindholdet er afstemt efter NRC-normerne og indholdet i det danske grovfoder.

• I Horselux Grow er der anvendt HP200, som er en speciel sojabønne-sort, der er en god proteinkilde.
 
• Capolac er et vallemineralprodukt som med 2 % i fodret vil bidrage til at 50% af Calcium er ”mælke-bundet” og 31 % af fosfor er ”mælkebundet” fosfor. Altså har det en meget høj næringsværdi og er meget letoptageligt.

• Melassen giver en god smag, samt er ”bindestof ”i pillerne