HorseLux Easy er et havre frit tilskudsfoder med lavt indhold af sukker og stivelse
search
  • HorseLux Easy er et havre frit tilskudsfoder med lavt indhold af sukker og stivelse

HorseLux Easy - 15 Kg.

HorseLux Easy er et havrefrit struktur- og olieholdigt tilskudsfoder, med et meget lavt indhold af sukker og stivelse

 

Vi gemmer kun de nødvendige oplysninger til brug for din ordre

 

Vi pakker forsvarligt

 

Du kan altid levere den ubrugte/u-brudte vare retur

HorseLux Easy er et tilskudsfoder med meget bred anvendelsesmulighed, men er særdeles velegnet til heste der har let ved at tage på!

Grundet det lave indhold af sukker og stivelse, kan det andvendes til såkaldte "easykeepers". HorseLux er derudover også velegnet til større hestehold, da hestene vil være dækket ind med vitaminer og mineraler på en lille mængde foder, og der kan derfor suppleres med f.eks. HorseLux Fiberpellets, havre eller HorseLux Protein efter behov og huld. 

HorseLux Easy er meget drøjt i brug og nemt at anvende: 100 gram pr. 100 kg hest pr. dag.
Hvis hesten trænes suppleres med 100-300 gr. pr. dag, afhængig af hestens størrelse og træningsintensitet.

Til heste der har behov for det , kan der naturligvis suppleres med havre, HorseLux FiberPellets eller HorseLux Omega Rice alt efter om hesten mangler energi eller huld.

I HorseLux Easy er anvendt råvarer af bedste kvalitet, vitamin- mineralblandingen er organisk bundet. Det sikrer for nogle mineralers vedkommende en optagelighed, der ligger op til ca. 70% højere, end optageligheden af uorganiske mineraler.

Ingredienser:

- Lucerne hø:
Lucerne hø giver fodret en god struktur- Lucerne giver mere tyggetid, hvilket medvirker til en øget spytproduktion.

- Fibermix:
Fibermix bestående af hvedeklid, sojaskaller og æblefibre har en stimullerende effekt i tarmsystemet og bidrager også med en god smag. Meget lavt indhold af sukker og stivelse.

- Eponaolie:
Epona olien har et højt indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer, lechitin, biocholin og inositol. De gode fedtsyrer kan forbedre elasticiteten i alle kroppens celler.
Fedtsyrerne indgår ligeledes i en række hormonelle processer. Lechitin virker emulgerende/spaltende og sikrer at foderet bliver længere tid i hestens fordøjelsessystem, hvilket kan give en bedre foderudnyttelse.
Brugen af koldpresset olie kan være medvirkende til en bedre udholdenhed.

Rapskager:
Har stort set samme egenskaber som overstående, men bidrager også med protein.

- Majs- og ærteflager:
Majs- og ærteflager er varmebehandlet, således at hesten kan udnytte mest muligt af den energi, som de bidrager med, uden at belaste systemet.

- Vitamin- og mineralblandingen:
Vitamin- og mineralblandingen er coated og indeholder organiske budne sporemineraler. Dette giver en meget høj optagelighed og desuden også en god holdbarhed i fodret. Mineralblandingen indeholder desuden også knust bukkehornsfrø og hvidløgsgranulat, for at stimulere appetit, fordøjelse og immunforsvar.

Husk altid at tildele godt grovfoder til din hest, samt at hesten skal have adgang til frisk drikkevand.
Vi anbefaler 1,2 kg hø eller 1,7 kg. wrap pr. 100 kg. hest